2016 – LOGO TEAM TITAN

40x23 Black240x23 White

1stIMPRESSION Pertama bila melihat LOGO ini bukan terletak pada sayapnya mahupun simbol T itu.. tetapi LOGO Toneplus itu sendiri…. dan secara tak langsung, orang akan terus berpendapat “ini adalah salah satu dari group/network besar Toneplus”.

2ndSIMBOL T di tengah… apa itu T? T untuk TITAN…Team Titan bermaksud kumpulan Titan…secara tak langsung perkataan Titan itu sendiri telah memberi satu pengertian yang berkaitan dengan pahlawan atau pejuang…pejuang untuk apa? Group ini ditubuhkan BUKAN lah untuk bersaing dengan telco-telco yang berada dipasaran tetapi untuk MEMPERKENALKAN kewujudan group ini kepada group/network toneplus yang lain… Team Titan juga berdaya saing dan ia adalah sesuatu aktiviti yang sihat… Simbol T yang kelihatan seperti bentuk “pedang” ini sangat sesuai dengan nama group TITAN.. jika diperhalusi betul-betul latar belakang ahli-ahli Team Titan…semuanya ada… itulah KEUNGGULAN.

3rd 4 BINTANG, ialah KEKUATAN PROGRAM TONEPLUS… THE POWER OF 4… dan bintang ini dilindungi oleh perisai yang berbentuk bulat… ia juga dibaluti dengan reben bewarna merah di sekeliling perisai ini yang membawa maksud, GROUP TEAM TITAN SUPER SERIUS. Buat Toneplus bukan nak main-main.. tetapi nak buat sampai jadi.

4thSAYAP, bermaksud Team Titan boleh pergi lebih jauh, jauh sehingga tiada penghujungnya dan SAYAP ini juga SIMBOLIK kepada KEBEBASAN. Setiap ahli Team Titan masing-masing mempunyai impian tersendiri dan mempunyai misi untuk KEJAYAAN… selari dengan Misi dan Visi untuk KEBEBASAN KEWANGAN yang ditawarkan di dalam program Toneplus.

5thGABUNGAN WARNA merah, biru dan putih bersesuaian dengan warna syarikat dan logo TONEPLUS syarikat.. gabungan warna ini sebenarnya sudah menjadi warna TRADEMARK syarikat.

*PS: Kepada rakan-rakan Tone Plus Team Titan, anda boleh klik link di bawah untuk download logo Team Titan dan boleh letak di Profile FB anda dan lain-lain posting promosi diri anda bersama dengan perniagaan ini…dan kalau anda terjumpa sesiapa yang menggunakan logo ini, bermakna, mereka juga adalah GROUP kita.

KLIK UNTUK DOWNLOAD >>>> LOGO TEAM TITANΒ 

Rajin-rajin laa untuk add kawan-kawan kita dan LIKE status mereka… πŸ˜„βœŒβœŒβœŒβœŒ

<ADMIN TEAM TITAN>

TEAM TITAN up to the next level…✊✊✊✊

BACA & DAFTAR PERCUMA >>> http://www.titanviralnetwork.com

 

 

Advertisements

One thought on “2016 – LOGO TEAM TITAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s