2016 – SPECIAL PREVIEW @ ADIK ABANG CAFE, PERAI, PULAU PINANG

SPECIAL PREVIEW di Perai, Pulau Pinang yang telah berlangsung di Adik Abang Cafe, Perai Pulau Pinang pada 22 September 2016 jam 0900 malam telah berakhir dengan jayanya.

SPECIAL PREVIEW ini adalah yang julung kali diadakan oleh TEAM TITAN di sana.

SPECIAL PREVIEW ini adalah satu usaha untuk membantu seluruh network TEAM TITAN yang berada di luar kawasan Kuala Lumpur bagi mendapatkan pencerahan secara langsung dan lebih professional. Selama 2 jam, orang ramai yang hadir telah diberikan penerangan terperinci berkenaan perniagaan ini bersama TEAM TITAN diikuti dengan sesi soal jawab, sesi perkongsian dan juga sesi cabutan bertuah pada pengakhir taklimat ini.

Turut hadir pada malam itu adalah LEADER-LEADER TEAM TITAN DARI ZON UTARA #1.

Peluang bisnes networking yang terbaik, BISNES SIMKAD & BISNES TOPUP hanya bersama TONE PLUS TEAM TITAN.

⏩ “Dengan RM100 anda berpeluang menjana pendapatan pasif RM 31,941.00 SETIAP BULAN TANPA GAGAL!!!”

⏩ “Dengan RM100 anda akan diberikan BISNES TOPUP secara PERCUMA dengan kadar komisen tertinggi setaraf dengan Master Dealer Topup!!!”

⏩ “Dengan RM100 anda boleh menjalankan 2 perniagaan secara serentak…SERIUS MEMANG BERBALOI!!!

🔆 Kami sedang MENCARI BAKAT-BAKAT baru untuk menyertai perniagaan ini di bawah franchise TEAM TITAN di seluruh negara.🔆

Kami membongkarkan “RAHSIA CARA BUAT DUIT MELALUI HANDPHONE YANG ANDA GUNAKAN SEKARANG!!!”

Perniagaan yang mengikut trend semasa, INDUSTRI BERBILLION RINGGIT, mudah dijalankan dan pendapatan yang berterusan.

Ia akan mengubah tanggungan bulanan telifon anda menjadi satu ASET PENDAPATAN TAMBAHAN setiap bulan tanpa henti.

Perniagaan ini terbuka kepada SEMUA PENGGUNA TELIFON BIMBIT seawal usia 12 tahun & ia juga terbuka kepada Warganegara Asing yang menetap di Malaysia !!!

🔵 Masuk Adalah Percuma !!! Makanan & Minuman Ringan Juga Disediakan !!!

🔵 Jangan Lepaskan Peluang Ini, Kerana Anda Adalah Rakaniaga Yang Kami Cari !!!

🔵 Pendapatan Pasif, Buat Kerja Sekali, Untung Berkali-kali !!!

PENTING ❗❗❗ PENTING ❗❗❗ PENTING ❗❗❗

⚠⚠⚠ Jika anda adalah ahli baru yang berminat untuk menyertai network TONE PLUS TEAM TITAN dan berada berdekatan dengan lokasi SPECIAL PREVIEW ini, anda boleh terus menghubungi LEADER-LEADER TEAM TITAN ZON UTARA #1. ⚠⚠⚠

paktam

– Afzanizam Hashim – (0111-891 0689) – Bukit Mertajam, Kulim, Seberang Jaya, Balik Pulau

Simcard tone plus adalah satu simcard yg perlu kita guna pakai pada zaman sekarang…dengan simcard tone plus…anda boleh jana pendapatan pasif sampai bila2…suka atau tidak anda tetap topup utk kegunaan hp…bagi saya simcard ni mudah utk kita bina satu persaraan yg lebih sempurna di masa hadapan…
Hanya perlu dapatkan 4 org sahaja sudah memadai… Utk kita capai pendapatan sehingga 5 angka….

kie

– Kie Azmi – (019-427 9148) – Bagan Serai, Parit Buntar, Taiping, Seberang Perai

Tone Plus….

Merupakan program rujukan komuniti, menggalakkan pengguna menjadi pengguna bijak dengan menggunakan simkad Tone Plus dan mendapat pelbagai faedah serta kelebihan sebagai ahli.
Assalamualaikum..
Saya Marzuki bin Masoor(Kie Azmi).saya menyertai Tone Plus pada Ogos 2016,kerana tertarik dengan plan marketing iaitu POWER OF 4 DAN INFINITY KOMISEN 13%..
Selain dari plan marketing Tone Plus,terdapat satu pakej yang menarik iaitu Bisnes Agen Topup Berkomisen Tertinggi di Malaysia yang ditawarkan oleh TEAM TITAN..HANYA DI TEAM TITAN.

Bukan soal MAHAL!
Bukan soal MURAH!!!
Persoalannya macam mana nak guna hp secara PERCUMA 🙂

“…2 biz dalam 1, dua biz berkomisen TERTINGGI di Malaysia… 2 kali lebih JIMAT dan 2 kali lebih UNTUNG… hanya di TeamTitan…”

Kie Azmi Tone Plus Team Titan..

liza

– Liza Mofti – (019-599 3981) – Penang, Perai, Sg. Petani

“Assalamualaikum.. apa kabar semua??.. Apa target anda utk bisnes?.. SAYA TARGET INCOME 5 ANGKA setiap bulan.. Bagaimana utk saya capai target tu?. Saya akan terus berusaha dan buat duplikasi 4 sebanyak yg mungkin. Makna duplikasi 4 adalah, SISTEM REVERSE 2UP yang disediakan dalam bisnes TP kita sekarang.. Manfaat dan cepat2 naiktaraf komisen menjadi 13%.. Lahirkan 4 ahli baru dan bantu mereka utk dapatkan spt kita..  Dengan ini sahaja network kita akn berkembang dgn lbh cepat dan mudah.. Ingat, bisnes kita adalah mudah dan senang. TARGET 4 SAHAJA..” 👫👫 ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼😍😍😍😍 

kct

– Siti Khodijah Ahmad – (017-435 9587) – Kepata Batas, Padang Serai, Kulim

“Assalamualaikum..saya nak share sikit pengalaman sebelum dan selepas join toneplus sistem  telekomunikas yang pertama menganjurkan “BUAT DUIT MELALUI HENFON”melalui sistem REVERSE 2 UP 13% DENGAN INCOM PASIF.dengan sistem ini saya tertarik.dan sekarang saya dah menikmati hasil komisen dan keistemewaannya sehingga sekarang.jom upgrade simcard anda sekarang.ALANG2 GUNA HENFON.GUNA LAH SIMCARD YANG MEMBAYAR UNTUK ANDA.” 😘😘💵💴💰💰👍🏼👍🏼

nursyi

– Mardhiah Humaira  – (0111-506 0970) – Padang Serai, Kulim

Bismillah..alhamdulillah…syukur pd Allah yg telah temukan saya dgn simkad yg boleh jana pendapatan tanpa henti sepanjang hayat dn biz topup yg sanggt best krna komisen dr topup tlh mnampung duit topup hfon sndiri….terlalu bnyak mnfaat dn faedah dlm tone plus…
Pesanan pd rakan2 yg belum join tone plus titan jgn berlengah lg jom dptkn mcm2 mnfaat dn faedah yg berganda2…

www.titanviralnetwork.com/nursyi

zulkiffli

– Zulkiffli Muhammad – (019-458 5551) – Butterworth, Kepala Batas, Seberang Jaya, Kulim

“Saya joint Tone Plus kerana ia BISNES NETWORKING YANG MUDAH… tapi punyai POTENSI YANG TERSANGAT BESAR. Komisen 13%… hanya duplikasi 4 orang & sistem Reverse 2-Up, perkembangan adalah INFINITI untuk setiap orang…

Tawaran 2 bisnes dalam 1 (Simkad TP & Top Up) Team Titan, menambah daya tarikan & dapat melonjakkan perkembangan network. Ditambah dengan group support yang TERBAIK…

In Shaa Allah, impian untuk peroleh INCOME 5 ANGKA akan jadi kenyataan”.

http://www.titanviralnetwork.com/Zulkiffli

ajam

– Mohamad Muazam  – (016-444 8683) – Bukit Mertajam, Kulim, Seberang Jaya, Balik Pulau

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Saya Muazam dari team Titan Penang. Menceburi bidang perniagaan sememangnya impian sejak dari dulu. Selain dr kerja makan gaji, Penganggur, student dan yg dah pencen pun berpeluang untuk menjana pendapatan anda sendiri. Saya pun tidak sangka pernigaan ini mampu memberikan pendapatan 3 agka pada 6 bulan pertama dan semakin meningkat. Yang bestnya anda akan dapat secara pasif setiap bulan tanpa henti. Hati dulu menolak perniagaan ini sebab takut ditipu. Tp saya isitqomah dan berusaha dalam bisnes ini. Alhamdulillah keputusan saya tidak salah. Jangan terus menolak peluang di hadapan anda. Dengar dan selidik dahulu.

Anda nak tahu apa bisnes yang saya lakukan? Terus hubungi saya di 0164448683 dan saya akan ajarkan anda caranya. Atau belajar di bit.ly/thepowerofinfinity

fatin

– Qhairunnisa Aziz – (013-325 0349) – Seberang Jaya, Juru, Sg Petani, Kepala Batas, Penaga, Tikam Batu

7f3a65d3-8cd5-4c91-a083-0b0e9baee1af

– Amirul Amir Bin Mohamad Noridan – (017-461 0487) – Kulim, Lunas, Bandar baru, Bukit Mertajam,

Assalamualaikum..

Pertama kali saya ingin mengucapkan terima kasih kepada rakan niaga yang telah memperkenalkan simkad Toneplus kepada saya..
Setelah sekian lamanya saya menjadi pengguna maxis.. Dan mengeluarkan wang yang tidak terkira jumlahnya.. Saban hari demi hari, bulan dan tahun.. Tetap saya habiskan wang yg begitu banyak utk penggunaan simkad tersebut.

Akhirnya apabila saya bertemu dengan Toneplus.. Saya dapat menjimatkan perbelanjaan saya.. Malah. Saya telah diberi peluang. Utk menjalankan perniagaan.. Yang mudah dan menguntungkan.. Hanya melalui simkad Toneplus tersebut..

Saya telah keluarkan sejumlah modal utk memiliki simkad Toneplus tersebut.. Dan dari segala perkongsian berkaitan perniagaan.. Alhamdulillah.. Sy berjaya menjadikan simkad Toneplus yg sy gunakan. Sbgai sebuah perniagaan yang pasif keuntungannya..

Dalam 3 bulan. Saya dudah memperoleh modal kembali serta. Bulanan seterusnya. Saya hanya mengaut keuntungan..

Apa yg menarik.. Perniagaan ini memberi keuntungan yg berpanjangan. Dan pasif keuntunggan..

Jika di bandingkan dengan perniagaan lain.. Anda mungkin mendapat keuntungan hanya sekali apabila anda telah berjaya menjual produk anda. Namun perniagaan Toneplus apabila anda berjaya menjualnya.. Keuntungan yg anda peroleh. Anda layak utk memperolehnya. Setiap bulan..

Jadi Dengan hanya menggunakan telefon. Mudahnya memperoleh duit berdasarkan cara yang betul.

Modal topup yg saya belanjakan.. Telah berhasil mendapat pulangan lebih dari modal..

Erti kata lain.. Saya menggunakan telefon secara percuma.. ✌🏼

Oleh itu. Bukan sahaja percuma yg saya harapkan.. Saya harap.. Saya mampu peroleh.. Keuntungan yang sentiasa meningkat setiap tahun..

Jadi apa tunggu lagi.. Ubah simkad kita.. Ubah cara kita keluarkan modal perbrlanjaan.. Kepada.. Keuntungan perbelanjaan..

Bersama TEAM TITAN.. Segala info2 berkaitan perniagaan Toneplus. Dengan mudahnya mampu kita miliki..
Dan dapat kita aplikasikan dalam kegunaan seharian..

Terima kasih

fc2cd6e5-67e5-48e8-a520-bc22eb8caddc

– Annamarziana  – (010-802 0834) – Perai Penang

Saya pilih TONE PLUS sebab marketing plannya sistem reverse 2 up …
sy pilih tone plus sbb laju buat duit…. 13% infinity
Saya pilih TONE PLUS sebab memang under company yg kukuh…

Saya berada dlm group TEAM TITAN mmg pilihan yang tepat.
Team Leader yg hebat!
Group Support yg luar biasa!
Strategi untuk dapat income 31k setiap bulan yg amat mantop!
Dapat bisnes topup berkomisen tinggi setaraf master… !!

Impian untuk merealisasikan bebas kewangan pasti tercapai dengan join TONE PLUS bersama kami TEAM TITAN..✊🏽✊🏽✊🏽😄

Lokasi SPECIAL PREVIEW seterusnya akan dimaklumkan nanti dan kepada mana-mana dealer kami di seluruh Malaysia, jika anda mempunyai cadangan tempat dan lokasi yang menarik, anda boleh HANTARKAN EMAIL kepada kami dan kami akan datang ke tempat anda. 

<ADMIN TEAM TITAN>

TEAM TITAN up to the next level…✊✊✊✊

BACA & DAFTAR PERCUMA >>> http://www.titanviralnetwork.com

dsc04470 dsc04473 dsc04474 dsc04478 dsc04481 dsc04483 dsc04491 dsc04495 dsc04498 dsc04500 dsc04512 dsc04515 dsc04534 dsc04538 dsc04539 dsc04541 dsc04543 dsc04551 dsc04553 dsc04556 dsc04558 dsc04559 dsc04561 dsc04563 dsc04570 dsc04572

Advertisements

2 thoughts on “2016 – SPECIAL PREVIEW @ ADIK ABANG CAFE, PERAI, PULAU PINANG

 1. Wow, masih terasa kemeriahan malam SPECIAL PREVIEW ni. Memang ini lah bisnes yang paling kurang risiko tapi menguntungkan. Bisnes santai, income pasif selamanya. Topup dapat duit, taja orang dapat duit. Yang penting, bisnes ini mudah dan senang. Hanya perlu tukar simkad dan duplikasi 4 sahaja, dah boleh merasa income 5@6 angka setiap bulan tanpa gagal…👍💪😘

  Liked by 1 person

  1. Terima kasih di atas review yang terbaik ini dan terus menyokong TEAM TITAN… Semoga kita semua berjaya & kaya. Insya Allah, TEAM TITAN juga bakal ke serata Semenanjung malah akan ke Sabah dan Sarawak untuk terus memberikan sokongan terbaik buat seluruh rangkaian dan rakan2 downline TEAM TITAN.

   Terus Menjana Pendapatan 4 ke 5 Angka Setiap Bulan Tanpa Gagal Melalui Bisnes Yang SUPER AWESOME ini! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s