2016 – SPECIAL PREVIEW @ DEWAN ARIFFIN (PPD LAMA), SEKOLAH KEBANGSAAN BANDAR JERANTUT, PAHANG

SPECIAL PREVIEW di Jerantut, Pahang yang telah berlangsung di Dewan Ariffin (PPD Lama), Sekolah Kebangsaan Bandar Jerantut pada 9 Oktober 2016 jam 1000 pagi telah berakhir dengan jayanya.

SPECIAL PREVIEW ini adalah yang julung kali diadakan oleh TEAM TITAN di sana.

SPECIAL PREVIEW ini adalah satu usaha untuk membantu seluruh network TEAM TITAN yang berada di luar kawasan Kuala Lumpur bagi mendapatkan pencerahan secara langsung dan lebih professional. Selama 2 jam, orang ramai yang hadir telah diberikan penerangan terperinci berkenaan perniagaan ini bersama TEAM TITAN diikuti dengan sesi soal jawab, sesi perkongsian dan juga sesi cabutan bertuah pada pengakhir taklimat ini.

Turut hadir pada malam itu adalah LEADER-LEADER TEAM TITAN DARI ZON TIMUR #1.

Peluang bisnes networking yang terbaik, BISNES SIMKAD & BISNES TOPUP hanya bersama TONE PLUS TEAM TITAN.

⏩ “Dengan RM100 anda berpeluang menjana pendapatan pasif RM 31,941.00 SETIAP BULAN TANPA GAGAL!!!”

⏩ “Dengan RM100 anda akan diberikan BISNES TOPUP secara PERCUMA dengan kadar komisen tertinggi setaraf dengan Master Dealer Topup!!!”

⏩ “Dengan RM100 anda boleh menjalankan 2 perniagaan secara serentak…SERIUS MEMANG BERBALOI!!!

🔆 Kami sedang MENCARI BAKAT-BAKAT baru untuk menyertai perniagaan ini di bawah franchise TEAM TITAN di seluruh negara.🔆

Kami membongkarkan “RAHSIA CARA BUAT DUIT MELALUI HANDPHONE YANG ANDA GUNAKAN SEKARANG!!!”

Perniagaan yang mengikut trend semasa, INDUSTRI BERBILLION RINGGIT, mudah dijalankan dan pendapatan yang berterusan.

Ia akan mengubah tanggungan bulanan telifon anda menjadi satu ASET PENDAPATAN TAMBAHAN setiap bulan tanpa henti.

Perniagaan ini terbuka kepada SEMUA PENGGUNA TELIFON BIMBIT seawal usia 12 tahun & ia juga terbuka kepada Warganegara Asing yang menetap di Malaysia !!!

🔵 Masuk Adalah Percuma !!! Makanan & Minuman Ringan Juga Disediakan !!!

🔵 Jangan Lepaskan Peluang Ini, Kerana Anda Adalah Rakaniaga Yang Kami Cari !!!

🔵 Pendapatan Pasif, Buat Kerja Sekali, Untung Berkali-kali !!!

PENTING ❗❗❗ PENTING ❗❗❗ PENTING ❗❗❗

⚠⚠⚠ Jika anda adalah ahli baru yang berminat untuk menyertai network TONE PLUS TEAM TITAN dan berada berdekatan dengan lokasi SPECIAL PREVIEW ini, anda boleh terus menghubungi LEADER-LEADER TEAM TITAN ZON TIMUR #1. ⚠⚠⚠

6014bcef-83aa-4ea2-92fc-339b498f4074

Fendi Aziz – (011-1216 1879) – Jerantut, Jengka, Temerloh, Pahang

” Kita perlu ambil peluang… kita sendiri perlu usaha… kita sendiri perlu berubah…

👉Kalau kita kata… “aku malas la nak promote kat orang” maksudnya kita tak mau berubah, perubahan mestilah melakukan sesuatu yang baru… Pertanyaan… Ada ke sebarang perubahan berlaku jikalau kita hanya melakukan perkara yang sama dalam hidup kita?

👉Kalau kita kata… “susah la buat benda ni…” Pastilah pada peringkat awal ianya susah, sebab kita tak pernah buat sebelum ni. Kalau dah selalu buat dan biasa buat, pastinya ia akan menjadi senang… Malah sebenarnya, memang ianya senang sebab kita dah tahu pasal handphone, simkad & top-up sejak dari kecil, bermaksud kita dah ada 70% knowledge asas utk berbisnes.”

098e623d-2651-4842-8d2b-407a7bc46ba0

Hairun Azmi – (019-664 1869) – Jerantut,Pahang

“Ekonomi negara tidak menentu sekarang ,Tone Plus menawarkan platform membuat pendapatan pasif dengan hanya menggunakan handset kita seperti biasa.Ayuh bersama sama kami untuk membina pendapatan pasif….Hubungi kami segera yer….”

0183b9d6-f073-490b-ba68-16f805bb10b5

Osman Mat Ludin – (019-927 6015) – Jerantut pahang

“Mana sy nak mula.. semua yg sy buat dalam tone plus semua best.. benar belaka..
Naik kapalterbang free itu Benar.
Dapat 13% -45% itu benar..
Dapat 50k insuran itu benar..
Taja rakan baru dpt 20% itu benar..
Dapat biz topup berkomesen tertinggi itu benar..
Ada group saport itu benar..
Ada nota gnote itu benar..
Boleh kekal nombor itu benar..
Duit dalam Bank bertambah itu Benar..”
“Jika dtg kpd kamu seorang Ajen Toneplus.. janganlah kamu gentar…keluarkan lah terus rm100 daftarlah sebagai Agen kami…”
#teamtitan
#pmj_online _toneplus
#pakcikmatjambu

f4e13857-7e99-4b3f-ab94-544096ba6aaa

– Daniel Zakaria – (014-829 1453) – Jerantut, Pahang

865d62e2-0afd-4063-87d3-70ad534541d2

– Saemah Abu Samah – (0111-534 0995) – Jerantut, Pahang

Syukur Alhamdulillah…..
Sejak TONEPLUS diperkenalkan pada Akak, Akak tak perlu lagi bertungkus-lumus buat kerja yang susah2.
Cukuplah dengan sebuah handfon untuk akak guna sebagai sumber pendapatan.
Dengan bermodalkan seratus ringgit kami dapat menikmati 2 bisnes serentak.

1) Bisnes TONEPLUS – Yang mana terdapat berbagai2 benifit didalamnya.
Antaranya:
Data Percuma, Panggilan Percuma, Insuran Takaful Etiqa bernilai rm 50,000, Penginapan Tune Hotel Percuma, Tiket Penerbangan Air Asia Percuma & banyak lagi tawaran2 lain.

2) Dalam TEAM TITAN, kami diberi bisnes Topap yang berkomision tinggi setaraf Master.
Kami juga ada ‘GROUP SUPPORT & NOTA2 GNOTE untuk membimbing downline.
Dengan adanya sistem reverse 2 up, matlamat kami untuk menikmati pendapatan pasive setiap bulan memang dalam genggaman.
Impian untuk menjana,
Rm 31,941.00 setiap bulan tanpa gagal. Pasti berhasil.

K.Imah.
🌐 : http://www.titanviralnetwork.com/imah

1491653c-1a84-47f8-b143-a8d68f9b6ebd

– Norhasimah Abu Samah – (017-915 2410) – Bandar Baru Jerantut,Pahang.

Salam Perkenalan. Saya join tone plus bermula dari tone exel. Saya tiadalah mimpi ke langit macam kejayaan leader2 yg lain. Impian saya simple…mencari line telco dipasaran yg boleh saya gantikan dari tangungan harian,bulanan,tahunan kepada income harian ,bulanan dan tahunan. Menarikan?Namun secara tak langsung perbelanjaan rm60/-sebulan, saya perolehi data free 3G kadar 30hari dengan kredit yg tak terjejas.Disamping perolehi insuran kemalangan diri selagi saya menggunakan talian tone plus ini. Saya boleh menjana income dengan jualan top up dan side income komisyen bulanan. Adakah anda masih tercari2……..cukuplah!!! berhenti di sini join tone plus jawapan yang paling tepat.

Jika berminat nak tahu bagaimana dan kemana haluan toneplus.bolehlah whattshap saya 0179152410 atau lawat website www.titanviralnetwork.com/shima69

Lokasi SPECIAL PREVIEW seterusnya akan dimaklumkan nanti dan kepada mana-mana dealer kami di seluruh Malaysia, jika anda mempunyai cadangan tempat dan lokasi yang menarik, anda boleh HANTARKAN EMAIL kepada kami dan kami akan datang ke tempat anda. 

<ADMIN TEAM TITAN>

TEAM TITAN up to the next level…✊✊✊✊

BACA & DAFTAR PERCUMA >>> http://www.titanviralnetwork.com

dsc04718dsc04712 dsc04716  dsc04720 dsc04722 dsc04724 dsc04731 dsc04743 dsc04752 dsc04754 dsc04766 dsc04769 dsc04772 dsc04778 dsc04783 dsc04785 dsc04787 dsc04789 dsc04790 dsc04792 dsc04795 dsc04799 dsc04801 dsc04802 dsc04804 dsc04805 dsc04809 dsc04812 dsc04813 dsc04831

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s