2016 – SPECIAL PREVIEW @ BILIK SEMINAR UNIKEB, BANGI GATEWAY, BANGI, SELANGOR

SPECIAL PREVIEW di Bangi, Selangor yang telah berlangsung di Bilik Seminar Unikeb Bangi Gateway pada 6 November 2016 jam 1000 pagi telah berakhir dengan jayanya.

SPECIAL PREVIEW ini adalah yang julung kali diadakan oleh TEAM TITAN di sana.

SPECIAL PREVIEW ini adalah satu usaha untuk membantu seluruh network TEAM TITAN yang berada di luar kawasan Kuala Lumpur bagi mendapatkan pencerahan secara langsung dan lebih professional. Selama 2 jam, orang ramai yang hadir telah diberikan penerangan terperinci berkenaan perniagaan ini bersama TEAM TITAN diikuti dengan sesi soal jawab, sesi perkongsian dan juga sesi cabutan bertuah pada pengakhir taklimat ini.

Turut hadir pada malam itu adalah LEADER-LEADER TEAM TITAN DARI ZON TENGAH #1.

Peluang bisnes networking yang terbaik, BISNES SIMKAD & BISNES TOPUP hanya bersama TONE PLUS TEAM TITAN.

⏩ “Dengan RM100 anda berpeluang menjana pendapatan pasif RM 31,941.00 SETIAP BULAN TANPA GAGAL!!!”

⏩ “Dengan RM100 anda akan diberikan BISNES TOPUP secara PERCUMA dengan kadar komisen tertinggi setaraf dengan Master Dealer Topup!!!”

⏩ “Dengan RM100 anda boleh menjalankan 2 perniagaan secara serentak…SERIUS MEMANG BERBALOI!!!

🔆 Kami sedang MENCARI BAKAT-BAKAT baru untuk menyertai perniagaan ini di bawah franchise TEAM TITAN di seluruh negara.🔆

Kami membongkarkan “RAHSIA CARA BUAT DUIT MELALUI HANDPHONE YANG ANDA GUNAKAN SEKARANG!!!”

Perniagaan yang mengikut trend semasa, INDUSTRI BERBILLION RINGGIT, mudah dijalankan dan pendapatan yang berterusan.

Ia akan mengubah tanggungan bulanan telifon anda menjadi satu ASET PENDAPATAN TAMBAHAN setiap bulan tanpa henti.

Perniagaan ini terbuka kepada SEMUA PENGGUNA TELIFON BIMBIT seawal usia 12 tahun & ia juga terbuka kepada Warganegara Asing yang menetap di Malaysia !!!

🔵 Masuk Adalah Percuma !!! Makanan & Minuman Ringan Juga Disediakan !!!

🔵 Jangan Lepaskan Peluang Ini, Kerana Anda Adalah Rakaniaga Yang Kami Cari !!!

🔵 Pendapatan Pasif, Buat Kerja Sekali, Untung Berkali-kali !!!

PENTING ❗❗❗ PENTING ❗❗❗ PENTING ❗❗❗

⚠⚠⚠ Jika anda adalah ahli baru yang berminat untuk menyertai network TONE PLUS TEAM TITAN dan berada berdekatan dengan lokasi SPECIAL PREVIEW ini, anda boleh terus menghubungi LEADER-LEADER TEAM TITAN ZON TENGAH #1. ⚠⚠⚠

858cb103-d682-412d-8870-2b81037fa3bf

Anna – (0113-503 0409) –  Bangi/Bandar Baru Bangi/Nilai/Bandar Baru Nilai/Bandar Baru Salak Tinggi/Temerloh/Triang/Bera.

Masih segar ingatan ku tarikh menyertai Tone Plus pada 19 Julai 2016. Tak mungkin ku lupakan tarikh keramat tersebut bagi ku. Dalam bulan berkenaan, tatkala HQ mengeluarkan peraturan ketat bagi ahli2 TE nya untuk beralih ke TP..Ku sambar peluang itu untuk turut merasai perbezaan Simkad Gelombang Biru ini yang telah diperkatakan ahli2 nya sana sini..

Sebelum ni, dah beberapa orang cuba memperkenalkan Tone Plus tetapi waktu itu ku pandang sebelah mata & tak mengendahkan nya. Rupa2 nya rezeki ku dengan Team Titan yang mempunyai keistimewaan nya yang tersendiri iaitu ahli2 nya diberi Bisnes Topup Percuma sebagai Agent dengan Komisen Tertinggi di Malaysia setakat hari ni. Tak perlu lagi kita nak memikir modal pendaftaran sebagai agent topup & Tak perlu lagi nak pilih2 pakej2 bisnes topup seperti yang diwar warkan oleh kebanyakan oleh Syarikat2 Topup di laman sosial..

Dari kaca mata  ini, terselah kehebatan Team Titan dengan gaya nya tersendiri. Kerana kami utuh berpasukan dalam apa jua aktiviti sosial seperti Special Preview di serata negeri, Buka Booth di merata tempat, perjumpaan Grup Meeting & sambutan Anniversary..

Ini lah yang dikatakan generasi pertama Team Titan. Ku enjoy bersama Team Titan..Terasa diri ini dihargai oleh upline sendiri yang selalu ambil berat berbanding upline di TE dulu.

Telah putus urat malu ku sejak terjun ke dalam bidang Bisnes Telco seperti ini iaitu Simkad TONE yang telah mengajar ku erti kecekalan yang sebenar nya.


anna Combii
www.titanviralnetwork.com/anna

18cab9aa-1dba-482a-84ac-ebfd9280a206

– Khalid Othman – (013-373 4700) – Bangi/Kajang/Semenyih

Salam perkenalan daripada saya Khalid..Sebelum ni saya tak berminat dengan mana2 bisnes. Punya lah berlambak lambak tawaran bisnes datang sapa saya. Kesemua nya saya reject.

Tapi entah kenapa saya terpengaruh dengan Tone Plus Team Titan ni yang disampaikan oleh upline saya (adik saya). Di sini saya tersedar bahawa bisnes networking telco seperti ni benar2 pasif iaitu memberi pulangan tunai tanpa henti setiap bulan walaupun saya berhenti melakukan nya.

Kekuatan Reverse 2Up yang ada pada sistem TonePlus ni membantu networking berkembang. Pada saya Jalan pengaturcaraan nya lebih mudah berbanding di Tone Excel. Saya amat tertarik dengan Team TITAN sebab ia menawarkan ahli2 nya sebagai agen topup percuma dengan komisen nya bertaraf master. Dalam pemerhatian saya, seperkara lagi ialah TEAM TITAN ni semakin mendapat tempat & dikenali..Da Boommm.

www.titanviralnetwork.com/khalip

8b11491b-4784-462f-9afd-0c8cf4fdf0a0

– Abdul Fatah Mamat – (014-518 6433) – Bangi, Kajang, Selangor / Tumpat, Wakaf Bharu, Kota Bharu, Kelantan

4fabe22f-3928-42c5-92ed-71b84478d552

– Mohamad Amin Haron – (0113-662 6451) – KL/Selangor/Melaka/N9/JDT

Saya pengguna hp tegar hampir 20tahun dan mula kenal TP setelah hampir 6 bulan menjadi agen TE..setelah mendapat tahu keuntungan lebih dan lebih mudah membuat promosi kerana plan yg simple.. saya terus mendaftar dan telah menggunakannya hampir 6 bulan hingga sekarang dibawah team titan..dan Alhamdulillah saya dapat hadiah bernilai ratusan ringgit dan group support whatsapp yg sungguh baik dan bantuan dari semua pihak.. memang berbaloi² bertukar ke simkad ajaib ini.. matlamat saya bila dah dapat cecah target.. saya akan buat bisnez ini bersungguh² secara fulltime.. InshaAllah.. Aamiin

567fe248-bddd-49a5-a320-5b2d6d6af187

Faridah Bakar – (0111-858 0766) – KL/Selangor/Bangi/Kajang/Bdr. Sri Putra

Nak tau kenapa saya join Tone Plus? Sudah tentu sebab penjimatan & keuntungan. Bygkan selama lebih 10 thn guna hphone, saya hanya membazir duit membyr bil setiap bulan..terasa rugi sgt duit hangus mcm tu ja… Anda bagaimana? Kalau mcm saya..jgn tggu lagi..cepat2 upgrade ke simkad toneplus..sgt berbaloi setiap bln duit masuk ke akaun kita.

Apa specialnya menyertai Team Titan? Selain menerima komisyen setiap bln, setiap ahli diberi biz topup berkomisyen tinggi (komisen tertggi di Msia tau..) secara percuma lg.. Dgn biz topup ni saya dpt topup satu famili dan jg menjual topup kpd rakan2. Leader2 dan rakan2 dlm team sgt membantu tanpa jemu..best ke best?

Matlamat utama saya adalah mencapai kebebasan kewangan melalui pendptn pasif setiap bln. Alhamdulillah.. saya terima komisyen 13% hanya slps 1 bln bersama toneplus teamtitan..Mula2 mcm tk caya…tp semua tu reality..tiap2 bln komisyen masuk tanpa henti..😘😘

Nasihat saya jgn tggu lg..bertindaklah skrg.. Terbaek! Hanya di TeamTitan👍✊

1030ea40-47e9-42e8-8058-1eebe732fc82

–  Sarah Sakinah – (019-310 1505) – putrajaya, serdang, bangi

Saya memang skeptikal dengan Income Pasif. Lagi2 benda yang melibatkan cari orang dan sampai sekarang saya memang tak gemar benda ni. Ko bawah aku, ko cari orang join, nnt kita dapat komisyen forever duit masuk bank. hmmmm. Pusinglah macamana pun, benda tu jugak sebenarnya.

Apa saya lihat, Line telco Tone Plus ianya berbeza. Pada awalnya, orang yang ajak saya masuk sibuk pungpang2 cakap pasal rangkaian(susunan kaki2). Saya mentah2 tolak. Nak tahu sebab apa saya masuk? dah beberapa org approch sy dengan cara yg sama, semua saya cakap “not interested”. Hanya satu benda je buatkan saya join iaitu “BENEFIT”. Saya nampak kelebihan yg ada pada rangkaian tone plus.

Saya suka terbang ke overseas..yang bestnye toneplus ni bekerjasama dengan AIRASIA..saya terus kaji dan kaji. 2nd thing yg buat saya join adalah penjimatan. Dulu saya pengguna tegar postpaid. Ambil pakej bulanan konon2 RM68 sebulan, dapat 3gb. Tapi bulan2 saya bayar RM 100-150. Saya stress utk commit bulan2 sebab saya tahu saya call pun tak seberapa. Dengan parents pun byk sembang2 diwhatsapp. Call hanya ckp benda penting shj. Call orang luar, lagi lah tak.

Sejak pakai toneplus, banyak gile sy jimat. Topup rm30, dapat free 1gb utk saya pakai 15hari, topup lagi rm30 dapat free 1gb utk saya pakai 15hari berikutnya. Kredit saya yang RM30x2 = RM 60 tu adalah terusik bawah rm15. Percaya tak? dah saya stress sebab kredit bertimbun2 pulak 😅kiki. tapi takpe..saya suka stress mcmni.

Saya pandang kelebihan yg ada. Saya jimat bulan2..saya dapat reduce komitment bulanan saya dan paling bestttt TOPUP2 dapat point airasia. nnt da cukup boleh redeem freee terbanggggg ✈✈

www.teamtitanviral.com/sarahsakinah

7820bfb3-bc8e-4b4e-a88c-096f2de00783

Kak Umie – (012-237 3578) – Seri Kembangan/Puncak Jalil/Serdang/Puchong

“Bertindaklah hari ini demi hari esok anda kerana kalau bukan sekarang bila lagi kerana walau sehebat mana bisnes, anda masih dan akan guna hp sepanjang masa dan anda akan top up juga tiap2 bulan jadi bertukarlah ke sim card Tone Plus yang ada kedua2 pakej ini. Bukan nak hasut atau nak paksa, daripada kita pakai top up tak dapat apa2, lebih baik kita pakai top up dapat benefit dan income pasif.Semua ini boleh dikecapi dalam group support team titan kami yang sangat membantu dengan pencerahan terperinci dan nota gnotes yang terbaik setakat ini.”

d41265f6-7810-42c8-a2c8-098fee3f2679

Raja Kamarul Abidin – (010-537 3578) – Seri Kembangan, Bangi Putrajaya, Puchong, Selangor

0bc6a627-c8df-479d-af3c-d777133bf03f

– Luqman Alhakeem B. Mustafa Kamal – (010-509 2349) – Kuala Lumpur, Kajang, Bangi, Cheras, Putrajaya

3dfec40d-491a-4f0f-a268-e42a4e7f8fe6

– Haidir Ab Wahab – (012-634 1263) – semenyih,kajang,putrajaya, serdang, bangi, Selangor

Mule2 saya nk join TE under abg ipar saya..br saya nk join ttba2 die switch masuk MMobile..so niat sy tertangguh..lepas smgu saya jumpe tuan hafizan yg dh lame join TE dan br join TP.so die bg comparison antara TE n TP..so setelah saya tngk kelebihan yg ada di TP tambahan pula yg ada di Teamtitan so saya join TP

Di TP saya lihat income pasif 13% secara infiniti tu mg terbaik..tambahan pula di team titan kita ada group support wassup terbaik,bisnes topup berkomisyen tinggi app gnotes yg mengandungi nota lengkap utk segala permasalan toneplus n bisnes topup..ini menjadikan saya bertambah bersemangt utk teruskan buat duit gune simkad sahaja dan alhamdulillah komisdn setiap bln semakin bertambah..

Di dlm group wassup team titan segala permasalahan akan terungkai dan akan dpt dijawab dngn pantas sbb semua gunakan nota gnotes yg sama..jd jawapan semua adalah sama..

Dengan bantuan gnotes juga,nota yg ada di dlmnya sngt2 membantu kerana segala persoalan berkaitan akn dpt diselesaikan..dr semasa ke semasa leader br akan terus dilahirkan di team titan..

Saya akan teruskan usaha utk sebarkan sebanyak mgkn ilmu n kelebihan teamtitan toneplus kepada semua org..saya pun nk income 5angka ke atas suatu hr nanti.dngn team titan sbgai medium terbaik utk lahirkan bakal jutawan insyaallah..

7dd20bc8-de70-4d29-af91-d961fb1ec212

– Hafizan Osman – (010-545 2308) – Equine Park, Puncak Jalil, Bukit Jalil, Selangor

Assalamualaikum semua…

Nama saya hafizan. saya memang suka berniaga. tapi kebanyakkan apa saya meniaga ni semuanya aktif income dimana saya perlu bekerja lebih untuk dapatkan income yg lebih. kalau xde jualan, sendiri faham lah…

tapi bila saya diperkenalkan denga bisness toneplus di bawah group Titan, saya teruja! mana taknya, dapat sistem topup yg berpangkat master dealer! wow! dengan komisyen tertinggi! bagaikan org mengantuk disorongkan bantal. dimana ianya memudahkan setiap ahlinya. disamping itu, group support yg terbaik pernah saya join. leader2 yang sangat2 membantu, memang perfect 10 di team titan. Dan paling penting bisness simkad toneplus ini adalah pasif income!

Akhir kata, jangan pernah rasa selesa sentiasa…sebab kita tak tahu bila kita akan diuji oleh Nya.

Wallahuallam.

Hafizan Osman @ HbO

Lokasi SPECIAL PREVIEW seterusnya akan dimaklumkan nanti dan kepada mana-mana dealer kami di seluruh Malaysia, jika anda mempunyai cadangan tempat dan lokasi yang menarik, anda boleh HANTARKAN EMAIL kepada kami dan kami akan datang ke tempat anda. 

<ADMIN TEAM TITAN>

TEAM TITAN up to the next level…✊✊✊✊

BACA & DAFTAR PERCUMA >>> http://www.titanviralnetwork.com

p_20161106_092654 p_20161106_092702 p_20161106_092720

3b184d99-bd43-4d69-8d89-d8cd4b7cbbb1

a0d9b6cb-106e-4acd-a374-368f21ba3e51

p_20161106_095504 p_20161106_095525 p_20161106_095539 p_20161106_095611 p_20161106_095632 p_20161106_095638 p_20161106_095650 p_20161106_095739 p_20161106_100149 p_20161106_100755_bf

p_20161106_101124_bf

dcdcfe7f-243f-4da9-aaee-0cb256796209 e13f868f-51c2-4a8d-b856-7c7d37c002de img-20161129-wa0035 p_20161106_105327_bf

2feae8b3-6062-4bd2-a012-b0a29d1b31eb

bc6357ac-f6bc-436c-b87e-ff751584e088

4deb0722-1c9e-4925-8c9a-cd3931fb0428 07c91bc2-f39b-4e77-a379-1102aa241b67

p_20161106_105331_bf p_20161106_124252_bf

01ac2dc1-57c0-4b70-9f86-8e89d79583ca   3f6fec34-d760-4054-bb5a-4a6845aa8dfc 652dd598-de12-45b6-8168-928788eb3ca5

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s