2016 – SPECIAL PREVIEW @ TINGKAT 1 RESTORAN RIZQ ARABIC, NIBONG TEBAL, PULAU PINANG

SPECIAL PREVIEW di Nibong Tebal, Pulau Pinang yang telah berlangsung di Tingkat 1 Restoran Rizq Arabic pada 26 November 2016 jam 0900 malam telah berakhir dengan jayanya.

SPECIAL PREVIEW ini adalah yang julung kali diadakan oleh TEAM TITAN di sana.

SPECIAL PREVIEW ini adalah satu usaha untuk membantu seluruh network TEAM TITAN yang berada di luar kawasan Kuala Lumpur bagi mendapatkan pencerahan secara langsung dan lebih professional. Selama 2 jam, orang ramai yang hadir telah diberikan penerangan terperinci berkenaan perniagaan ini bersama TEAM TITAN diikuti dengan sesi soal jawab, sesi perkongsian dan juga sesi cabutan bertuah pada pengakhir taklimat ini.

Turut hadir pada malam itu adalah LEADER-LEADER TEAM TITAN DARI ZON UTARA #3.

Peluang bisnes networking yang terbaik, BISNES SIMKAD & BISNES TOPUP hanya bersama TONE PLUS TEAM TITAN.

⏩ “Dengan RM100 anda berpeluang menjana pendapatan pasif RM 31,941.00 SETIAP BULAN TANPA GAGAL!!!”

⏩ “Dengan RM100 anda akan diberikan BISNES TOPUP secara PERCUMA dengan kadar komisen tertinggi setaraf dengan Master Dealer Topup!!!”

⏩ “Dengan RM100 anda boleh menjalankan 2 perniagaan secara serentak…SERIUS MEMANG BERBALOI!!!

🔆 Kami sedang MENCARI BAKAT-BAKAT baru untuk menyertai perniagaan ini di bawah franchise TEAM TITAN di seluruh negara.🔆

Kami membongkarkan “RAHSIA CARA BUAT DUIT MELALUI HANDPHONE YANG ANDA GUNAKAN SEKARANG!!!”

Perniagaan yang mengikut trend semasa, INDUSTRI BERBILLION RINGGIT, mudah dijalankan dan pendapatan yang berterusan.

Ia akan mengubah tanggungan bulanan telifon anda menjadi satu ASET PENDAPATAN TAMBAHAN setiap bulan tanpa henti.

Perniagaan ini terbuka kepada SEMUA PENGGUNA TELIFON BIMBIT seawal usia 12 tahun & ia juga terbuka kepada Warganegara Asing yang menetap di Malaysia !!!

🔵 Masuk Adalah Percuma !!! Makanan & Minuman Ringan Juga Disediakan !!!

🔵 Jangan Lepaskan Peluang Ini, Kerana Anda Adalah Rakaniaga Yang Kami Cari !!!

🔵 Pendapatan Pasif, Buat Kerja Sekali, Untung Berkali-kali !!!

PENTING ❗❗❗ PENTING ❗❗❗ PENTING ❗❗❗

⚠⚠⚠ Jika anda adalah ahli baru yang berminat untuk menyertai network TONE PLUS TEAM TITAN dan berada berdekatan dengan lokasi SPECIAL PREVIEW ini, anda boleh terus menghubungi LEADER-LEADER TEAM TITAN ZON UTARA #3. ⚠⚠⚠

98bf5a0b-4bdb-4948-9ed5-d6f79a0d0420

Pak Lah – (010-521 0906) – perak/penang/kedah/kltn/ganu

“Assalam…..sy amat tertarik sgt2 bila join team titan ni.Salah satu sebab utama yg sy tertarik adalah biz topup diaorg…….dah le dpt free….komisyen paling tinggi lak tu……sebelum ni pun sy adalah agent topup…tapi sy kena beli sistem srs tu….bila sy join preview toneplus titan sy tidak fikir pjg sy join terus toneplus bersama2 team titan…..group support pun sgt baik…..untung sgt2 sy join team titan ni…..”

3666ea02-6170-4c5a-80c6-7da5de3f1b51

Mohd Hassan Mat Deris – (0111-290 0117) – kota bharu, kelantan

Saya dah join byk biz..
Setelah sy dperkenalkn dgn biz simkad tone plus,.
Maka inilah yg terbaik..
HIDUP TONE PLUS👍🏿

a901911b-4a9b-4d11-99e6-a0a8c17489e9

Zaharah Karim – (013-458 3038) – Perak

“Salam sayang pda semua akk zaharah drp began serai.. Akk join T.P. pada bulan 10…matlamat akk ingin menjana pendapatan keluaga sehinga ke 4 angka sebulan.akk drpd zon utra 3# juga melaksanakan begitu semangat berada dlm team titan kerana bersama² main leaders Dan rakan² yg terhebat yg berkerjasama tone plus juga ada menawarkan bisnes yg hebat ya itu bisnes top up..

Until mencapai matlamat akk Dan mendapatkan pendapatan melebihi 4angka bersama tone plus dan team titan .berusaha mencari ahli sebanyak mungkin x kira di MNA ada …”

d2488965-afde-47fc-98df-6ef3c1386208

– Mamu Daud – (016-533 6002) – Bandar baharu,parit buntar,nibong tebal, Penang

db62f97a-5964-49a9-8f2f-778ca88a9a98

Ridzuan Hakim – (0113-557 7598) – kulim,parit buntar,bandar baru,kuala lumpur,selangor

“Assalammualaikum… Klau nak crita mcam mna sya bole terjebak dalam bisnes ni memang pnjanglaa dan untuk pendekkannya ,saya dh x snggup nak top up dan kita x dpat apa2 ‘zero’ just call and other but berbeza dngan tone plus,dahlaa bole jana income💵💵,

So ,why not sya try buat bisnes ni,tambahan pulak dlam group teamtitan yng memberikan bisnes top up berkomisen tertinggi di malaysia secara FREE📱😀,jdi rugilaa sya x join dn anda jugak rugi jugak klau x ambil pluang ini..justeru itu saya seru kepada semua pngguna telefon bimbit tukarla simkad anda kepada toneplus im sure ,anda takkan menyesal,sebab apa sya brani ckap mcam tu sebab ‘saya dah dpat keistimewaan sepenuhnya dlam toneplus ni’ klau saya boleh buat.

Tak kan anda x bole buat .bisnes mudah semua orng bole buat “nothing impossible”.so jngan lepaskan peluang ini.terima kasih..✊🏼✊🏼”

whatsapp-image-2016-12-09-at-18-20-38

“Saya menyertai program Tone Plus pada bulan 9 ,2016. Sebab utama saya menyertai program ini adalah kerana peluang pendapatan pasif secara ‘royalti’ yang ditawarkan oleh program ini telah menarik perhatian saya.

Setelah mengkaji industri, produk, syarikat dan potensi kewangannya, saya tidak berlengah-lengah lagi untuk turut serta dan mengusahakannya. Selain itu, modal teroka untuk bermula yang hanya RM100 sahaja pada ketika itu menyebabkan saya tidak perlu berfikir panjang.Tambahan pula program yng ditawarkan oleh team titan yng menyediakn bisnes top up paling berkomisen tinggi di malaysia secara percuma,jadi knapa nak perlu buang masa lagi ,inilaah peluang saya untuk menambah income,lagi satu sya nmpak dkat program ni adalah mnggunakan sistem 2-reverse up,hnya perlu cari 4 orng ,selepas itu ia akn brtmbah,lagi stu ingat infiniti 13% wlaupon tdak naik pngkat..jadi buat apa buang msa lagi..ubah simkad anda ke tone plus krana ia akan mengubah masa depan anda..”

Lokasi SPECIAL PREVIEW seterusnya akan dimaklumkan nanti dan kepada mana-mana dealer kami di seluruh Malaysia, jika anda mempunyai cadangan tempat dan lokasi yang menarik, anda boleh HANTARKAN EMAIL kepada kami dan kami akan datang ke tempat anda. 

<ADMIN TEAM TITAN>

TEAM TITAN up to the next level…✊✊✊✊

BACA & DAFTAR PERCUMA >>> http://www.titanviralnetwork.com

e7adc70a-33ff-4066-933d-4bb96d41401d 15027c75-c042-44e6-a75a-1a76be45e9a0img-20161127-wa0059  19f800b1-ea87-4115-b14c-ebb8dd363c74  40de6339-7e57-4f9c-b9c8-06667734b33b 9d407762-cf34-47e5-8873-33fa7961dc99  48a88621-db2a-48c4-a13e-e55e4bd899ed 70c383b6-d3d0-4a87-b315-584686aafb94 88569edb-5648-4027-9a98-78d3cdde0923

0e4e29fa-79bb-414a-9de1-55907690b9e2img-20161127-wa0003 img-20161127-wa0010 img-20161129-wa0020img-20161127-wa0041  p_20161127_000547_bf  3a9b19a9-53c2-43a2-ab7f-27abe51e946d 3cfcdf4a-7d30-42a2-aa2e-b026fc9ee89f 4c68a4dd-2671-4354-ab1a-15a08a87f64d 7cbbabf1-7e40-4b9f-ab64-48daf73fd20a 9ca0d5ae-7c4a-44a6-8f09-0ecdfe92f4c6 55e341ac-44c3-45b2-a916-a26b89eea976 145fb011-dc9d-4947-8e6f-533ddae2af67 881dfdc9-ca79-4b9d-9fd3-773ad54c303e 8558fac2-e022-4ae9-b10d-4631da9be24c 34478fcc-dee9-4b9a-b12e-affc8b3b087b bee8208c-62a9-40e6-95f8-25c59694a51a c25e668c-12d8-470d-b097-273dd7d3118e  8fe1547c-d662-44c5-802f-afdd9010c7bf0badf949-3821-495e-983d-48012cb005f8 2bc7811b-d605-498c-b696-aa7839ff2282 3c2aa0c2-ecd9-43ca-8ba0-0788e19642e8  912a231f-308c-4231-a09f-30c8ba5d63a0 d79abf86-d8f9-43b0-bdd3-1b641fa11ef3 ff94c77d-353d-4221-8587-368342a04148 p_20161127_005426_bf p_20161127_010952_bf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s