CARA UNTUK BUAT INCOME DI TONE PLUS

Dalam mana-mana perniagaan, anda perlu tahu tentang potensi pendapatan yang boleh diperolehi dari perniagaan itu dan seterusnya belajar bagaimana cara untuk mendapat pendapatan tersebut.

Ramai usahawan yang gagal dalam mana-mana perniagaan bukan kerana mereka tidak berusaha, tetapi kerana mereka tidak faham cara untuk buat duit dan tiada strategi dan sistem yang betul.

Di Tone Plus, cara untuk menjana pendapatan pasif yang banyak setiap bulan TERSANGAT MUDAH jika anda betul-betul memahami PELAN PEMASARANNYA.

Anda boleh melihat jenis-jenis pendapatan yang ada di Tone Plus, KLIK DI SINI.

Apa yang anda perlu lakukan untuk menjana pendapatan pasif ini selepas mendaftar menjadi ahli Tone Plus bersama Team Titan ialah:-

  1. Daftarkan 4 orang ahli baru secepat mungkin supaya komisen anda dari 3% meningkat menjadi 13%.
  2. Pastikan 4 orang ahli tadi juga mendaftar 4 orang ahli mereka secepat mungkin.

TIPS DARI ADMIN

1. JANGAN CARI 4 ORANG AHLI YANG TIDAK BOLEH MENCARI AHLI MEREKA SENDIRI.

2. JANGAN MENAWARKAN SIMKAD TONE PLUS KEPADA AHLI BARU, SEBALIKNYA AJAR MEREKA BAGAIMANA MEREKA BOLEH MENJANA PENDAPATAN YANG LUMAYAN DARIPADA BISNES INI.

3. SENTIASA FOLLOW UP & MEMBERI BIMBINGAN TERHADAP AHLI-AHLI YANG MENDAFTAR DENGAN ANDA SUPAYA HUBUNGAN BAIK DAPAT TERJALIN DAN PERJALANAN BISNES MEREKA BERJALAN LANCAR.

4. JIKA ANDA BERKEMAMPUAN, ANDA BOLEH TERUS MENDAFTAR AHLI BARU LEBIH DARI 4 ORANG SUPAYA BISNES ANDA LEBIH LAJU. 

Dengan sistem yang ada di Tone Plus yang dinamakan sebagai SISTEM REVERSE 2 UP, network anda akan terus berkembang dan income anda akan semakin meningkat tanpa had.

Bagi menghasilkan income yang banyak 4 ke 5 angka setiap bulan di Tone Plus, anda cuma perlu menghasilkan DUPLIKASI 4 ORANG SAHAJA… Kenapa 4 orang sahaja? Kerana inilah kelebihan yang ada di Tone Plus melalui SISTEM REVERSE 2 UP.

Saksikan video ini untuk lebih kefahaman tentang Pelan Pemasaran Tone Plus – DUPLIKASI 4 ORANG SAHAJA! 

Anda boleh tonton berulang kali sehingga anda faham dan jika anda tidak faham, anda boleh bertanyakan semula kepada rakan Team Titan yang memperkenalkan link ini atau boleh hubungi ADMIN untuk pencerahan lanjut.

<ADMIN TEAM TITAN>

TEAM TITAN up to the next level…✊✊✊✊

BACA & DAFTAR PERCUMA >>> http://www.titanviralnetwork.com

 

 

Advertisements