KETULUSAN PERNIAGAAN ONLINE

kedai-online

Kebanyakkan perniagaan sekarang lebih ke arah Online, iaitu membeli barangan secara atas talian samada pengiklanan melalui Facebook, Whatsapp, Telegram, Website dan lain-lain, asalkan anda membeli barang tanpa bersua muka, ianya dipanggil sebagai Bisnes Secara Online.

SILA BERHATI-HATI JIKA ANDA ADALAH PELANGGAN ONLINE!!!

Sekarang ini perniagaan online semakin maju kehadapan dan semakin ramai yang membuat perniagaan ini sebagai sumber pendapatan. Semuanya di hujung jari dan anda tak perlu menghabiskan minyak kenderaan, masa dan tenaga untuk keluar mencari barangan yang diingini.

Kes penipuan dalam perniagaan online sejak  beberapa tahun  lalu,  dilapurkan semakin berleluasa dan susah untuk dikawal. Perniagaan online oleh syarikat atau individu telah menarik ribuan pembeli menerusi promosi menarik produk mereka termasuk hartanah, perkakasan elektrik, kereta dan kerja. Modus operandinya ialah menjual dan membeli produk secara online.

Penipuan dalam perniagaan Online berlaku ada lah disebabkan; Pembeli berasa teruja dengan harga yang ditawarkan? Pembeli tidak mempunyai asas pengetahuan membeli secara online? Pembeli tidak mempunyai masa untuk pergi mencari sendiri produk di pasaran? Pembeli tidak membuat analisa atau research sebelum membeli Online produk? dan lain-lain…..

Sila ikuti langkah-langkah ini supaya anda juga TIDAK MENJADI SALAH SEORANG DARI MANGSA PENIPUAN SECARA ONLINE BERSAMA DENGAN TONE PLUS TEAM TITAN:- 😉😉😉😉😉

ketulusan

<ADMIN TEAM TITAN>

TEAM TITAN up to the next level…✊✊✊✊

BACA & DAFTAR PERCUMA >>> http://www.titanviralnetwork.com

Advertisements