SYARIKAT TONE GROUP

ff542dd36e90477baacd0a5d25930da4

syarikat

PROFIL SYARIKAT

Bertanggungjawab, dipercayai, konsisten, mampu milik. Ini adalah nilai murni yang penting buat kami di Tone Group.

Dengan penuh harapan, kami telah memulakan syarikat ini pada tahun 2009 untuk memberi servis yang unik dalam industri telekomunikasi. Sasaran kami adalah untuk memberi perkhidmatan telekomunikasi yang teguh dan mesra pengguna dengan harga yang berpatutan. Di Tune Talk, kami telah menggabungkan kepakaran dari bidang insuran, servis kewangan dan rangkaian pemasaran bagi mengukuhkan lagi model perniagaan yang membolehkan pengguna untuk mencapai kestabilan kewangan.

Tone Group – kami lain dari yang lain.

MISI

Misi kami adalah untuk menaik taraf pelan telefon mudah alih biasa menjadi sesuatu yang boleh membawa keuntungan kepada semua ahli kami. Menawarkan platform peluang perniagaan kepada semua pengguna telefon bimbit prabayar untuk menjana dan menikmati pendapatan pasif secara berulang bagi menghadapi kenaikan kos sara hidup yang semakin meningkat di Malaysia.

VISI

Kami berharap untuk mencapai semua pengguna telefon mudah alih untuk menawarkan peluang menjana pendapatan pasif, dengan harapan kebebasan kewangan dapat dicapai oleh semua – dimana saja anda berada. Program Tone Plus adalah untuk membantu setiap individu mencapai kebebasan kewangan daripada belenggu kewangan melalui konsep pemasaran yang inovatif.

CERTIFICATION

Application Service Provider – Tone Excel & Tone Plus telah di anugerahkan lesen Application Service Provider (ASP) dari Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM).

Klik Sini untuk menyemak senarai pemegang lesen dari SKMM.

ALAMAT

Tone Plus Sdn. Bhd.
B-2-8 & B-3-8, Jalan 3/149/E,
Taman Sri Indah,
Bangunan Endah Promenade,
Bandar Baru Sri Petaling,
57000 Sri Petaling,
Kuala Lumpur
Fax No. : 03-9054 0278
Care Line : 010-5000969 / 010-5333969
Laman Web: http://www.tonegroup.net

<ADMIN TEAM TITAN>

TEAM TITAN up to the next level…✊✊✊✊

BACA & DAFTAR PERCUMA >>> http://www.titanviralnetwork.com

Advertisements